Aanleg van nieuw loodwerk bij nieuwbouwprojecten

Periodieke inspecties van zinken daken
Regelmatige inspecties zijn essentieel om de conditie van uw zinken dak te behouden. Onze ervaren professionals voeren grondige inspecties uit om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te voorkomen dat ze ernstiger worden. Met periodieke inspecties kunt u de levensduur van uw dak verlengen en onverwachte reparatiekosten vermijden.

Reiniging van zinken oppervlakken
Vuil, mos en andere verontreinigingen kunnen zich ophopen op zinken oppervlakken en de esthetiek en prestaties van uw dak beïnvloeden. Onze reinigingsdiensten verwijderen effectief alle ongewenste ophopingen, waardoor uw dak er niet alleen beter uitziet, maar ook langer meegaat.

Reparatie van lekkende loodverbindingen
Loodverbindingen zijn cruciaal voor een waterdicht dak, maar ze kunnen na verloop van tijd slijten en lekkages veroorzaken. Onze experts zijn gespecialiseerd in het repareren van lekkende loodverbindingen, waardoor uw dak weer volledig waterdicht wordt en beschermd is tegen waterschade.

Behandeling van zinken daken tegen corrosie
Zinken daken kunnen vatbaar zijn voor corrosie, vooral in omgevingen met hoge luchtvochtigheid of blootstelling aan zoute lucht. Onze behandelingen tegen corrosie bieden een effectieve bescherming voor uw dak, waardoor de levensduur wordt verlengd en de prestaties worden verbeterd

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op voor hoogwaardige dak- en zinkwerk reparaties! Laat ons weten wat uw project vereist en wij bieden u een op maat gemaakte oplossing aan. Bespaar tijd en geld met onze professionele service. Neem nu contact met ons op!